Ishockey: Rungsted snyder Esbjerg med stort comeback

30/11/2014

Esbjergs ishockeyhold lignede søndag en sikker vinder på udebane mod Rungsted, men på et fremragende comeback løb nordsjællænderne med sejren på 5-4.

Vestjyderne bragte sig på 3-0, og det lignede en afgørelse, da Anders Krogsgaard med sit andet mål gjorde det til 4-1 i begyndelsen af tredje periode.

Men Rungsted skabte fornyet spænding med to reduceringer på godt et minut. Fem minutter før tid scorede Lauris Bajaruns så 4-4-målet, der tvang kampen ud i overtid.

Her stod Carlo Finucci for Rungsteds sejrsmål.

I Herning vandt hjemmeholdet mere planmæssigt 3-0 over Herlev efter at have grundlagt sejren med to scoringer i de første syv minutter.

Kort før tid cementerede hjemmeholdet til slutresultatet.

Herning ligger nu nummer tre med 28 point for 16 kampe, mens Herlev bliver på 17 for lige så mange kampe.

Efter det fornemme comeback har Rungsted 23 point og har nu kun tre point op til søndagens modstander, Esbjerg.