Ishockey: Sønderjyske trækker fra i toppen

21/12/2013

Hernings ishockeyherrer tabte overraskende med 1-3 på hjemmebane til bundholdet Rungsted, og det var guf for førerholdet Sønderjyske, som senere fredag aften vandt 4-2 ude over Aalborg.

Sejren foran de 2155 tilskuere i Gigantium betyder, at sønderjyderne nu er otte point foran Herning i Metal Ligaen. Sønderjyske har 55 point efter 23 kampe, mens Herning har 47 point.

Cory Quirk bragte Sønderjyske foran 1-0, men Aalborgs Victor Öhman fik udlignet i den første periode af kampen.

I anden periode scorede Anders Overmark og Steffen Frank for Sønderjyske, som kom foran med 3-1 og skabte fundamentet for sejren i en ellers tæt og jævnbyrdig kamp med chancer i begge ender.

Føringen var nok til at tage sejren for Sønderjyske, selv om Aalborg-spilleren Alex Leavitt fik reduceret til 2-3 i tredje periode. Daryl Andrews cementerede sejren for Sønderjyske med kampens sidste mål til 4-2.

I fredagens øvrige kampe vandt Rødovre med 5-0 ude over Esbjerg, mens Odense slog Herlev på udebane med 4-1.