Ishockey: Tophold buldrer videre i ligaen

12/11/2013

I sidste sæson sikrede Sønderjyske sig guldet i den danske ishockeyliga med en finalesejr over Frederikshavn, og sønderjyderne har kurs mod endnu en gylden sæson.

Tirsdag aften var netop Frederikshavn på besøg i Vojens, men de nordjyske gæster kunne ikke for alvor true værterne, der vandt 6-3 efter 2-0 i første periode og en udbygning til 4-1 i anden periode.

Lidt længere vestpå var der arvefjendeopgør i Esbjerg, hvor Herning var gæster. Og Herning slap bedst fra en målfattig affære.

Hernings Tomas Petruska scorede efter tre et halvt minut i første periode, og det så længe ud til at være nok til sejr. Esbjerg fik dog udlignet med blot et halvt minut tilbage af tredje periode og af kampen, men Herning tog sejren med hjem via første scoring i overtiden.

Dermed stak Sønderjyske og Herning yderligere af i tabellen, hvor der er et pænt stykke ned til de nærmeste forfølgere.

Tirsdagens øvrige opgør i den bedste danske liga endte med 2-1-sejr til Odense hjemme mod Aalborg, mens Rungsted tog en 4-3-sejr med hjem fra Rødovre i en regulær bundkamp mellem ligaens to nederste mandskaber.