Ishockey: Tophold lider sjældent nederlag på hjemmebane

29/12/2015

Det hører til sjældenhederne, at Frederikshavn White Hawks taber på hjemmebane i Metal Ligaen i ishockey.

Det skete dog tirsdag aften, hvor ligaens tophold tabte 4-6 hjemme til Odense Bulldogs.

Stillingen var 3-3 efter de to første perioder, men i tredje periode scorede gæsterne to gange, inden Frederikshavns Marcus Olsson fik skabt spænding med en reducering cirka halvandet minut før tid.

Hjemmeholdet tog sin målmand ud i slutfasen, og det benyttede Odense Bulldogs' Ryan McDonough sig af til at score i et tomt mål to sekunder før tid.

Nederlaget var Frederikshavns kun tredje i denne sæson på hjemmebane, og det var det første på egen is i over to måneder.

Trods nederlaget fører nordjyderne Metal Ligaen med 59 point for 28 kampe.

Sønderjyskes regerende mestre er nummer to med 55 point efter en sejr på 2-0 ude over Esbjerg Energy, der er nummer tre med 52 point.

I tirsdagens øvrige kampe vandt Herning Blue Fox 1-0 hjemme over Aalborg Pirates, Gentofte Stars sejrede 5-2 ude over Herlev Eagles, og Rødovre Mighty Bulls vandt 5-2 hjemme over Rungsted Ishockey.