Ishockey-VM: Manglende respekt koster Rusland straf

Der venter en straf til Ruslands sølvvindere ved VM i ishockey, efter at mange af holdets spillere udviste manglende respekt over for Canadas guldvindere efter finalen søndag aften i Prag.

Mange russiske spillere gik direkte i omklædningsrummet umiddelbart efter nederlaget på 1-6, i stedet for at blive på isen, mens Canadas nationalmelodi blev afspillet.

- Når vi er hjemme igen efter VM, vil vi se på denne sag, og vi vil tage kontakt til de ansvarlige i Ruslands ishockeyforbund, siger René Fasel, præsident for det internationale ishockeyforbund (IIHF), ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- IIHF har sine regler, og der bliver tale om en straf af en slags, siger præsidenten, der er meget utilfreds med de russiske spilleres opførsel.

- Jeg blev meget oprevet, da jeg så, hvad der skete. I de 29 VM-turneringer, jeg har haft æren af at være med til, er det første gang, jeg har set noget som dette.

- På isen kan alting ske, sammenstød og slagsmål. Men efter afslutningen er det altid nødvendigt at respektere modstanderne, siger René Fasel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip