Ishockeyherrer slår Norge og vinder træningsturnering

13/02/2016

Også i den anden testkamp ved den såkaldte Metal Challenge i ishockey holdt Danmarks ishockeylandshold nullet, og lørdag aften besejrede holdet Norge med 1-0 foran 1883 tilskuere i Rødovre Skøjtehal.

Periodecifrene lød 0-0, 1-0 og 0-0.

Dermed vandt Danmark træningsturneringen.

Danmark kom foran 6 minutter og 47 sekunder inde i anden periode, mens holdet var i undertal.

Rutinerede Morten Green slap af sted i en kontra, fintede et skud for at trække Norges målmand til stolpen og lagde pucken på tværs til Morten Madsen, som ekspederede den i et tomt mål.

I det danske mål leverede Patrick Galbraith i den efterfølgende periode et par gode redninger, og Danmark fik ved flere lejligheder med succes trænet spil i undertal. En enkelt gang ramte danskerne stolpen.

I tredje periode åbnede Norge aggressivt for at vende kampen, mens Danmark lagde fokus på defensiven og på at lukke Norge ned og slå kontra. Galbraith tog også godt fra igen.

Otte minutter før tid stak Frederik Storm kontra og tilkæmpede sig et straffeslag, men i duellen med Norges målmand kiksede han sin dribling og skød forbi mål.

Derfra var sejren ikke for alvor i fare.

Fredag aften vandt Danmark med 2-0 over Sydkorea i kampen, som vil blive husket for Peter Regins landsholdscomeback. Peter Regin spillede sin første landskamp siden 2010.