Iskolde kendisser smutter fra Danmark

Kong Vinter ser for alvor ud til at blæse kulde ind over Danmark og indhylle vores lille land i frostgrader her op til nytåret. De kolde udsigter får derfor flere kendte danskere til at søge mod sydligere himmelstrøg.

Et stjernespækket hold bestående af hitproduceren Remee, modelkæresten Mathilde Gøhler, parrets baby, Kenya, sangerinden Medina og Skype-grundlæggeren Janus Friis har sat kursen mod Thailand, hvor de i den grad får temperaturen til at stige.

- Det her sted er så fantastisk, skriver en bikiniklædt Medina på Instagram. Sangerinden har flere gange babysittet Remee og Gøhlers fire måneder gamle datter under ferien.

Derfor har den 41-årige hitproducer og X Factor-dommer også haft tid til at lade lidt op, inden den kommende sæson af musikprogrammet starter i det nye år.

- Eftermiddags-healing derhjemme, skriver han til et billede, hvor en kvinde er ved at udføre en behandling over ham.

Også sangcharmøren Christopher dropper den danske vinter. Den 23-årige popprins er dog ikke smuttet til Asien, men tværs over Atlanten til den amerikanske solskinsstat Los Angeles med modelkæresten Cecilie Haugaard.

- Ses, regnfulde Danmark. Pas på, L.A., skriver han til det storsmilende billede iført solbriller og hat.

En celeber dansk stjerne boltrer sig dog alligevel i kuldegrader. Den forhenværende X Factor-dommer Ida Corr suser i øjeblikket ned ad skibakkerne i Frankrig, og det har sat sig i den 38-årige krop.

- "Første dag", "stadig i live", "nu rosé", skriver sangerinden i en række hashtags.

Se Medinas billede her: https://www.instagram.com/p/_za8nTy7Kw/?taken-by=officialmedinamusic

Og Remees: https://www.instagram.com/p/_ypQtxx6ty/?taken-by=remeejackman

Og Christophers: https://www.instagram.com/p/_ystZojAeP/?taken-by=christophermusiccom

Og Corrs: https://www.instagram.com/p/_zGjejCS1U/?taken-by=idacorr

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip