Iskolde Roma er videre i CL efter 0-0 hjemme i Rom

Barcelona og Bayer Leverkusen spillede 1-1 i Leverkusen i Champions Leagues gruppe E, og dermed kunne Roma nøjes med 0-0 hjemme mod Bate Borisov.

Det blev lige præcis resultatet onsdag aften, og dermed er romerne videre fra gruppespillet på andenpladsen foran Bayer Leverkusen.

De to klubber slutter begge med seks point, men Roma er bedre indbyrdes, og Leverkusen skal spille i Europa League til foråret, mens Bate Borisov slutter sidst i gruppen med fem point.

Barcelona var på besøg ude mod Bayer Leverkusen, hvor øjnene primært var rettet mod tyskerne, som jagtede andenpladsen i gruppen sammen med AS Roma, der hjemme tog imod Bate Borisov.

Barcelona var sikker på førstepladsen i gruppen, og det kunne ses i startopstillingen, hvor Lionel Messi dog var med.

Argentineren var på pletten efter 20 minutter, da han modtog en stikning fra Ivan Rakitic og afdriblede Bernd Leno i tyskernes mål og gjorde det til 1-0.

Bayer Leverkusen fik dog hurtigt udlignet. Tre minutter senere fandt Admir Mehmedi med en flot pasning Javier Hernandez, som udlignede til 1-1 for Bayer Leverkusen.

Både Roma og Leverkusen havde før sidste runde fem point på anden- og tredjepladsen i gruppen.

Roma vandt 3-2 hjemme over Leverkusen, mens de to hold spillede 4-4 i returopgøret i Tyskland.

Dermed var Roma bedst indbyrdes ved pointlighed, og da der ikke blev scoret mere i Leverkusen, skulle Roma blot holde nullet i gruppens andet opgør mellem Roma og Bate Borisov.

Første halvleg i Rom endte også uden scoringer, selv om Miralem Pjanic var tæt på efter godt en halv time med et direkte frispark fra 25 meters afstand, men Sergey Chernik i Borisov-målet reddede forsøget.

Edin Dzeko fik en stor chance kort efter pausen, men angriberen formåede ikke at udnytte den, og i det 52. minut diskede Sergey Chernik igen op med en klasseredning, da Alessandro Florenzi forsøgte sig.

Gæsterne havde dog også chancer, selv om Roma var i overtal, og Filip Mladenović bragede en afslutning af sted med 12 minutter igen, som på fornem vis blev klaret af Romas målmand Wojciech Szczesny.

Kampen sluttede 0-0, og dermed er Roma videre, mens Leverkusen blev sorteper.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip