Islamisk Stats twitter-konti er blevet hacket og fyldt med homo-porno

- Jeg er homo og stolt af det.

Sådan lyder det på flere islamistiske Twitter-konti i dag, efter hackergruppen Anonymous har hacket sig til kontrol over ekstremisters konti på det sociale medie.

Med udmeldingen følger også billeder af homoseksuelle mænd i kærlig omfavnelse, skriver News Week

De hackede Twitter-profiler tilhører støtter af den militante, islamistiske gruppe Islamisk Stat. Angrebet kommer i kølvandet på massakren på en homo-klub i Orlando i weekenden, hvor en mand skød og dræbte 49 mennesker og sårede lige så mange.

En hacker med tilknytning til Anonymous begyndte at hacke Islamisk Stats Twitter-profiler for flere måneder siden. Efter skyderiet - som han syntes fik volden meget tæt på - besluttede han sig for at dele regnbueflag og positive budskaber om homoseksuelle i newsfeedet. Hvor han mere præcist er bosat og opererer fra, er uklart, men det formodes at være i USA.

Han påstår at have taget kontrollen med over 200 Twitter-konti, der tilhører støtter af Islamisk Stat. Mange er dog siden blevet fjernet fra Twitter.

Læs også: Anonymous roser Danmark: USA burde lære af danskerne

Stat og andre ekstreme grupperinger har længe brugt sociale medier som platform for at hverve nye støtter og til at sprede propaganda. Twitter har ifølge eget udsagn lukket over 125.000 konti siden 2015.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip