Islamisk video truer politiker: DF'er går under jorden

Dansk Folkepartis Tina Petersen har valgt at gå under jorden. Det gør hun, fordi hun sig truet af en YouTube-video fra islamister.

Det skriver Jyllands-Posten.

I videoen, der går under titlen 'Modsvar til Tina Petersen', nedkalder gruppen 'Kaldet Til Islam' Allahs straf over det tidligere folketingsmedlem og byrådspolitiker i Svendborg Kommune.

LÆS OGSÅ: Kaldte muslimer for storskrald: Politiker tiltalt for racisme

Modsvaret kommer efter, at Tina Petersen for to år siden lagde et billede på Facebook, hvor hun sammenlignede kvinder iført den muslimske hovedbeklædning niqab med affald.

Tina Petersen skrev til billedet:

- Hehe ...husk storskrald i morgen ;)))...

Det fik et retsligt efterspil. Politikeren blev tiltalt for racisme, men senere frifundet, fordi der ikke kunne rejses bevis for, at hun havde haft til hensigt at håne muslimer.

LÆS OGSÅ: DF'er frifundet for racisme

'Kaldet til Islam' står bag en række videoer, og gruppen er kendt for at være modstander af demokrati og ytringsfrihed.

I videoen til Tina Petersen bliver der blandt andet sagt:

- Jeg spørger Allah om at sende en specifik straf på dig, Tina Petersen, og jeg spørger Allah om, at han må lamme dig resten af dit liv, for I skal vide, at vi vil aldrig nogensinde vil være passive, når det kommer til, at man håner og snakker ned om islam.

Nu har Svendborg-politikeren meldt personerne bag videoen til politiet.

- De truer ikke, som man ofte gør i Danmark. De truer med Allah og kalifatet. De siger, at jeg skal have en straf, det er meget personligt. Hvem ved, om der er en, der er parat til at ordne det? Man kan ikke vide, hvornår det eksploderer, siger Tina Petersen til Jyllands Posten.

Tina Petersen har været sygemeldt siden i sommer. Og hun genopstillede ikke til kommunalvalget.

SE VIDEOEN HERUNDER:

Dagens Gossip