Island holder EM-kursen med sikker sejr i Kasakhstan

28/03/2015

Islands fodboldlandshold holder sig fortsat godt til i kampen om at komme med til EM i Frankrig næste år.

Lørdag vandt islændingene 3-0 ude over Kasakhstan, og Island er dermed fortsat nummer to i gruppe A med 12 point for fem kampe.

Veteranen Eidur Gudjohnsen scorede sit første landskampsmål siden 2009, da han stod for 1-0-scoringen efter 20 minutter.

Birkir Bjarnason fordoblede føringen før pausen, og samme spiller scorede til 3-0 sent i anden halvleg.

Topholdet i gruppe A, Tjekkiet, spiller lørdag aften mod Letland på hjemmebane, mens Holland tager imod Tyrkiet.

Tjekket har 12 point for fire kampe, mens Holland på tredjepladsen har seks point for samme antal kampe.

De to bedste i gruppen kvalificerer sig direkte til EM, mens nummer tre som minimum er garanteret playoff-kampe.