Islanders og Frans Nielsen napper overraskende udesejr

11/12/2013

Når man kigger på tabellen i den amerikanske ishockeyliga, NHL, er det ikke munter læsning for danske Frans Nielsen, de øvrige stjerner i klubben New York Islanders og klubbens fans.

Klubben ligger sidst i sin division, men der er kun en vej væk fra en bundplacering: Sejre.

Og efter tre nederlag på stribe tog Islanders en overraskende udesejr natten til onsdag. Holdet vandt 3-2 efter forlængelse og straffeslag over San Jose Sharks.

Islanders var ellers nede 0-2 efter to af de tre perioder, men Thomas Vanek og Kyle Okposo fik udlignet for gæsterne i tredje periode.

Og det var de samme to spillere, der sikrede Islanders udesejren på straffeslag, efter at der ikke var scoret i overtiden.

Vanek bragte Islanders i front i straffeslagskonkurrencen, hjemmeholdet fik udlignet, og så fik Frans Nielsen i vanlig stil lov til at forsøge sig på straffeslag, som er en af danskerens specialiteter.

Men Nielsen missede, og så var holdene lige vidt.

I stedet blev Okposo helten for Islanders, da han afgjorde straffeslagskonkurrencen på gæsternes fjerde forsøg.

Også Mikkel Bødker kunne synge sejrssang efter en 3-1-sejr til Phoenix over Colorado. Danskeren blev noteret for en assist ved kampens sidste mål. Samtlige fire scoringer faldt i anden periode.