Islanders vinder lokalopgør trods Frans Nielsen-kiks

03/12/2015

Frans Nielsen regnes som en af de bedste skytter på straffeslag i NHL-ligaen, men selv den bedste kan brænde i den svære disciplin.

Det måtte den danske ishockeyspiller fra New York Islanders sande, da han natten til torsdag dansk tid brændte i straffeslagskonkurrencen mod lokalrivalen New York Rangers.

Rangers-målmand Henrik Lundqvist havde luret Frans Nielsen og parerede danskerens forsøg.

Islanders endte alligevel med at vinde hjemmekampen med 2-1 efter straffeslag.

Kyle Okposo scorede som den eneste i straffeslagskonkurrencen, og det var nok til at sikre hjemmeholdet sejren.

New York Islanders er nummer tre i Metropolitan Division med 32 point for 26 kampe.

New York Rangers topper divisionen med 37 point for samme antal kampe.

Nikolaj Ehlers blev noteret for en assist, da Winnipeg Jets vandt hele 6-1 hjemme over Toronto Maple Leafs.

Stillingen var 1-1, da danskeren sendte pucken mod mål få minutter før udløbet af første periode.

Skuddet blev blokeret, men pucken endte hos Drew Stafford, der formåede at sende den ind i buret fra en meget spids vinkel.

I tredje periode scorede hjemmeholdet fire gange, så det endte som en ydmygelse.

Trods sejren er Winnipeg Jets næstsidst i Central Division med 26 point for 26 kampe.