Islandsk danskerklubs CL-drøm brister mod Celtic

23/07/2015

Drømmen levede, men kun i knap en halv time havde den islandske fodboldklub Stjarnan krammet på Celtic og lurede på en overraskelse i Champions League-kvalifikationen.

Celtics skotske mestre kom dog tilbage og avancerede med samlet 6-1.

Den første kamp i Skotland for en uge siden var endt med 2-0 til Celtic, og derfor lignede det på forhånd en svær opgave for Stjarnan, der havde danskerne Michael Præst og Jeppe Hansen med i startopstillingen onsdag aften.

Ingen af danskerne fik scoret, men det gjorde til gengæld deres holdkammerat Olafur Karl Finsen allerede efter syv minutters spil. Dermed var der kun en enkelt mål mellem de to mandskaber i kampen om det samlede avancement.

Tættere på en sensation kom Stjarnan dog ikke.

Før pausen udlignede den israelske landsholdsspiller Nir Biton, og dermed var Stjarnan tvunget til at score yderligere tre gange.

Kort inde i anden halvleg scorede Charles Mulgrew til Celtic-føring 2-1, før Stjarnan faldt helt sammen i slutminutterne og lukkede yderligere to mål ind, så kampen endte 4-1 til Celtic.