ISS henter ny finansboss hos Grundfos

Den danske servicegigant ISS styrker ledelsen. Det sker ved at hente Heine Dalsgaard fra Grundfos ind som ny finansdirektør. Herudover bliver Henrik Andersen forfremmet og udnævnt til ny Group Chief Operating Officer for Europa.

Begge bliver medlemmer af den øverste koncernledelse. Henrik Andersen har været 12 år i ISS, hvor han har haft en række forskellige job, mens Heine Dalsgaard har erfaring med generel ledelse og finanstopposter i en række andre selskaber udover Grundfos.

»Vi er på en rejse mod at blive verdens største servicevirksomhed, og denne styrkelse af vores topledelse er et vigtigt skridt, der sætter yderligere fart på udviklingen,« siger Jeff Gravenhorst, Group Chief Executive Officer, ISS A/S.

»Henriks stærke ISS-baggrund og mange væsentlige resultater taler deres eget sprog. Heine styrker vores ledelse yderligere, og jeg ser frem til at have ham som en del af vores Executive Group Management Board. Heine bidrager til ISS med en stor global erfaring,« siger Jeff Gravenhorst.

Dagens Gossip