ISS knokler sig til vækst og større overskud

Den danske servicegigant ISS havde vækst i omsætning og på bundlinjen i årets første ni måneder. Det fremgår af selskabets regnskab for årets tre første kvartaler.

ISS melder om vækst på 4,3 procent i årets første ni måneder. Periodens resultat landede på knap 1,4 milliarder kroner mod 890 millioner kroner i samme periode 2014, oplyser ISS i en meddelelse til fondsbørsen.

- Vores strategiske tiltag bevæger ISS i den rigtige retning. I 3. kvartal har vi endnu en gang leveret god vækst og forbedret vores margin yderligere.

- Vi oplever fortsat ikke nogen støtte fra konjunkturerne; vores vækst har været drevet af vores egne tiltag og fortsatte fokus på kerneforretningen, siger koncernchef Jeff Gravenhorst i en kommentar til regnskabet

ISS omsatte i årets første ni måneder for 59 milliarder kroner mod 55 milliarder samme periode sidste år.

Det gav et driftsresultat på 3,6 milliarder kroner og en bundlinje på små 1,4 milliarder kroner. I samme periode sidste år lød bundlinjen på 890 millioner kroner.

Jeff Gravenhorst fremhæver, at ISS for nylig har vundet nye vigtige kontrakter med Danmarks Radio og Gotthard Base Tunnel i Centraleuropa og sat den vigtige, integrerede kontrakt på Homerton Hospital i Storbritannien i drift.

Med baggrund i resultaterne i tredje kvartal og den fortsat positive påvirkning fra strategiske tiltag præciserer ISS sine forventninger opad for den organiske vækst for 2015 til 4,0-4,5 procent fra tidligere 3,5-4,5 procent.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip