ISS melder alt udsolgt og går på børsen torsdag

De udbudte aktier i servicekoncernen ISS er blevet revet væk, og selskabet lukker derfor udbuddet af aktier før tid. Det skriver selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Første handelsdag på fondsbørsen i København ventes allerede at blive torsdag - fire dage før oprindeligt planlagt.

Udbuddet til private investorer med ordrer på mindre end tre millioner kroner lukkes tirsdag klokken 12.00, mens der lukkes for store ordrer på over tre millioner kroner onsdag klokken 16.

- På grund af meget stor efterspørgsel fra investorer meddeler ISS A/S, en af verdens førende facility services-virksomheder, at udbuddet til private investorer i Danmark og institutionelle investorer i Danmark og internationalt lukkes tidligere end forventet, skriver ISS til fondsbørsen.

Udbuddet blev offentliggjort den 3. marts i forbindelse med ISS' børsnotering og optagelse af ISS' aktier til handel og officiel notering på fondsbørsen i København - Nasdaq OMX Copenhagen.

Dengang lød det, at aktierne ville blive udbudt mellem 5. og 14. marts, og at ISS derefter ville blive børsnoteret den 17. marts.

Der er udbudt mellem 45,9 og 57,4 millioner nye aktier i prisintervallet 140-175 kroner, der i alt vil kunne give et bruttoprovenu på otte milliarder kroner.

Hvordan udbuddet er forløbet offentliggøres torsdag klokken 08:00. Her afsløres, hvad en ISS-aktie kommer til at koste, inden fondsbørsen åbner klokken 09:00.

ISS prøvede senest at gå på fondsbørsen i 2011, men panik på de internationale finansmarkeder gjorde, at ISS droppede planerne i første omgang.

ISS har tidligere været på børsen, men blev i 2005 opkøbt af de to kapitalfonde EQT Partners og Goldman Sachs Capital Partners. De valgte at afnotere koncernen.

/ritzau/

Dagens Gossip