Italien får fjerde uafgjorte på stribe mod Nigeria

18/11/2013

Det italienske fodboldlandshold måtte for fjerde gang i træk gå fra banen med et uafgjort resultat, da EM-sølvvinderne mandag aften spillede 2-2 mod Nigeria.

Kampen blev spillet på Craven Cottage i London, hjemmebane for Premier League-klubben Fulham.

Italien stillede med et noget reservespækket hold, hvor blandt andre Juventus-duoen Gianluigi Buffon og Andrea Pirlo var at finde blandt bænkevarmerne.

Sidstnævnte kom dog på banen i anden halvleg.

Giuseppe Rossi bragte Italien foran i første halvleg, da han udnyttede et godt forarbejde af angrebskollegaen Mario Balotelli.

Men før pausen kom Nigeria, der netop har kvalificeret sig til VM i Brasilien, foran 2-1 efter scoringer af Bright Dike og Shola Ameobi.

Tidligt i anden halvleg sørgede Sunderland-spilleren Emanuele Giaccherini for, at Italien trods alt ikke tabte kampen, da han udlignede til 2-2.

Italienerne kvalificerede sig til VM allerede i september, men siden har holdet ikke formået at vinde.

Holdet sluttede VM-kvalifikationen af med 2-2 ude mod Danmark og samme resultat hjemme mod Armenien, og for tre dage siden spillede Italien 1-1 mod Tyskland i en venskabskamp i Milano.