Italiensk bundhold fyrer og hyrer samme dag

Det går ikke så stærkt i tabellen i Serie A for bundholdet Chievo fra Verona, men uden for grønsværen er der anderledes fart på.

Tirsdag sparkede klubben træner Giuseppe Sannino ud, efter at han blot har skaffet en enkelt sejr i 12 kampe i ligaen.

Og allerede senere tirsdag var klubben klar med præsentationen af en redningsmand, og her er der tale om en gammel kending i klubben.

Chievo har hentet sidste sæsons træner Eugenio Corini tilbage til klubben, og hans opgave bliver at rette op på en elendig sæsonstart for Verona-klubben, der ligger sidst i Serie A med seks point efter 12 kampe, der har budt på en sejr, tre uafgjorte og otte nederlag.

Senest spillede klubben søndag 0-0 hjemme mod AC Milan, på papiret et godkendt resultat, men klubledelsen har altså mistet tålmodigheden med 56-årige Giuseppe Sannino, der kom til Chievo før denne sæson.

Klubbens nye træner Eugenio Corini sikrede sammen med spillerne Chievo en 12.-plads i den 20 hold store Serie A i sidste sæson, hvorefter parterne i maj gik hver til sit - efter gensidig aftale.

Corini blev også sidste år hentet ind som erstatning - dengang i stedet for Domenico Di Carlo, der blev ofret efter fem nederlag i sæsonens seks første kampe.

Klubledelsen håber uden tvivl på, at Corini kan gentage kunststykket denne gang og på ny sikre, at klubben overlever i den bedste italienske liga.

ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip