Italiensk stjerne bliver klar mod Danmark

Italien kan ånde lettet op. Målmanden Gianluigi Buffon skal nok blive helt klar til at spille VM-kvalifikationskampen mod Danmark på tirsdag i Milano.

Buffon var meldt tvivlsom til kampen, efter Juventus-stjernen havde pådraget sig en mindre muskelskade under fredagens 3-1-sejr ude over Armenien.

Holdets læge Enrico Castellacci forsikrede dog søndag, at Buffon nok skal komme sig.

- Der er ingen alarm. Buffon har overanstrengt en muskel, og som med alle andre muskelskader holder vi øje med den. Men det betyder ikke, at han ikke når at blive klar i tide, siger Castellacci.

Italienske medier var allerede begyndt at spekulere i, at Napolis keeper Morgan De Sanctis skulle stå kampen mod Danmark, men panikken er foreløbig afblæst.

Buffon trænede ikke med det italienske mandskab søndag formiddag, fordi han modtog fysioterapi for at løsne musklerne op.

Italien fører gruppe B med syv point efter tre kampe. Bulgarien har på andenpladsen fem point, og Tjekkiet har fire point på tredjepladsen. Tjekkerne har dog kun spillet to kampe.

Armenien er nummer fire i gruppen med tre point, mens Danmark blot har to point. Danskerne har ligesom Tjekkiet kun spillet to kampe. Malta er sidst i gruppen efter tre nederlag i træk.

 

Dagens Gossip