Ivanovic tilgiver Suarez for vanvids-bid

Ivanovic forklarer om hændelsen, at han blev chokeret over at blive bidt af sin modstander:

- Da det skete, blev jeg virkelig overrasket og selvfølgelig chokeret, fortæller Ivanovic til den serbiske avis Vecernje Novosti.

Efter kampen mellem de to engelske mandskaber skyndte Suarez sig at undskylde over for Ivanovic, der nu forklarer, at han ikke bærer nag:

- Dagen efter snakkede vi i telefon, og jeg accepterede hans undskyldning. Jeg angreb ham ikke for, hvad han havde gjort, men jeg forsvarede ham heller ikke.

Faktisk udviser Chelsea-spilleren ægte storsind og tilgiver Suarez:

- Men jeg tilgiver ham. Det er, hvad der kan ske. Jeg tænker virkelig ikke særligt meget på det.

Suarez har da også gjort alt for at blive tilgivet. Han har besluttet ikke at anke den 10 spilledages karantæne, han modtog som straf, fordi han ikke vil sende et forkert signal:

- Jeg har besluttet at acceptere min karantæne fordi - selvom 10 kampe er klart en hårdere straf end karantæner givet i sager, hvor spillere er blevet alvorligt skadede - jeg erkender, at min handling var uacceptabel. Jeg vil ikke give det forkerte indtryk til folk ved at appellere, skriver han på sin facebook-profil.

- Jeg håber, at alle dem, jeg har fornærmet, vil tilgive mig, og jeg gentager min personlige undskyldning til Branislav.

Suarez modtog sidste sæson otte spilledages karantæne for racistiske ytringer mod Manchester Uniteds Patrice Evra. Trods de uheldige episoder er der fuld opbakning fra klubbens administrerende direktør, Ian Ayre:

- Luis er et en vigtig del af vores hold og ingenting er ændret i den henseende. Vi er fast besluttede på at hjælpe ham til at forbedre sin opførsel, og han vil modtage vores fulde støtte. Vi ser frem til, at han bliver tilgængelig for holdet i næste sæson, siger han til skysports.com.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip