J-Dag: Carlsberg vil rundt på hele Bornholm

Skrevet af Elo Christoffersen

21/10/2013
1. november lander årets julebajer, Tuborg julebryg. Dagen kaldes J-Dag og vil i år dække stort set hele Bornholm, skriver Bornholms Tidende. Juleøllet bliver frigivet klokken 20.59 og en bus med omkring 20 personer vil køre rundt på øen. Der er stop ved Café Værftet i Sandvig. Derfra går turen videre til Hut li Hut i Allinge, Skipperkroen i Tejn, 3760 i Gudhjem, Svaneke Bodega i Svaneke samt Den Gyldne Hane, Grand Games Pub og Café Hiten i Nexø, inden turen slutter i Rønne. Carlsberg planlægger at sprøjte skum ud på Laksetorvet i Rønne. Bryggeriet har sendt en ansøgning om arrangementet til regionskommunen og til Bornholms Politi, der skal godkende eventen.

Dagens topnyheder

1. november lander årets julebajer, Tuborg julebryg. Dagen kaldes J-Dag og vil i år dække stort set hele Bornholm, skriver Bornholms Tidende.

Juleøllet bliver frigivet klokken 20.59 og en bus med omkring 20 personer vil køre rundt på øen.

Der er stop ved Café Værftet i Sandvig. Derfra går turen videre til Hut li Hut i Allinge, Skipperkroen i Tejn, 3760 i Gudhjem, Svaneke Bodega i Svaneke samt Den Gyldne Hane, Grand Games Pub og Café Hiten i Nexø, inden turen slutter i Rønne.

Carlsberg planlægger at sprøjte skum ud på Laksetorvet i Rønne.

Bryggeriet har sendt en ansøgning om arrangementet til regionskommunen og til Bornholms Politi, der skal godkende eventen.