Jackson-familien taber milliard-retssag

Og det er dårlige nyheder for popkongens mor, Katherine Jackson. Hun og resten af Jackson-klanen får nemlig ikke udbetalt erstatning. Jackson-familien havde krævet at få udbetalt 40 milliarder erstatningsdollar, cirka 220 milliarder kroner.

De mente således, at firmaet, der stod bag 50 koncerter med Michael Jackson i London, der aldrig blev til noget, indirekte havde forårsaget Jacksons død ved at ansatte lægen Conrad Murray.

For to år siden blev samme læge fundet skyldig i uagtsomt manddrab på Michael Jackson, og lige nu afsoner han en fireårig fængselsstraf for sin forbrydelse.

Men juryen i Los Angeles var ikke villig til også at lægge skylden for popstjernens død i skødet på de stenrige forretningsmænd fra AEG.

Under retssagen påviste forsvarerens vidner, at Michael Jacksons pille- og narkoproblemer begyndte lang tid før Conrad Murrays ansættelse. Og tidligt torsdag morgen begrundede ét af jurymedlemmerne afgørelsen således:

»Vi følte, at Conrad Murray var fuldt egnet til at udføre det job, som han var hyret til. Vi siger ikke, at han opførte sig etisk korrekt. Men det var ikke en forbrydelse at ansætte Dr. Murray.«

Sagen har varet i over fem måneder.

Dagens Gossip