Jacksons børn så deres fars lig 10 gange

Deres farmor røber, at Prince Michael, Paris og Blanket havde et stort behov for at se deres fars afsjælede legeme og det fik de lov til.

I en samtale med den australske udgave af TV-programmet »60 Minutes« forklarer Katherine Jackson, at børnene havde uhyre svært ved at give slip på deres far og hele tiden ville se hans lig i de første dage efter popstjernens død i juni 2009.

Børnenes bedstemor fortæller også, at Paris var den af de tre søskende, som udadtil var mest berørt af tabet. »Hun skreg og græd, da Michael døde. Hun blev ved med at sige »Jeg vil med dig farmand« og ville ikke leve uden sin far« beretter den gamle fru Jackson og
fortsætter: »Michaels børn blev ved med at tage tilbage til lighuset, hvor de ifølge deres faster La Toya kyssede og krammede Michael, selv om han var død. De var der i hvert fald en halv snes gange«.

I juni blev den nu 15-årige Paris indlagt efter et selvmordsforsøg, der angiveligt skyldtes savnet af faderen. Den ulykkelige teenagers farmor understreger dog, at hendes barnebarn har det »meget bedre« nu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip