Jacob er klar til kamp i Fristelsernes Hus

Fristelsernes Hus åbner fredag den 6. september og varer indtil 25. september. Undervejs skal ti deltagere dyste i forskellige konkurrencer og forsøge at score så mange Facebook-stemmer som muligt.

- Fristelsernes Hus byder på oplevelser helt ud over det sædvanlige for både deltagere og gæster. Deltagerne skal hver dag dyste og vise deres værd som blandt andet designer, stylist, kok og filminstruktør. Så der venter dem en masse spændende og udfordrende oplevelser, siger Gitte Lindbo, centerchef i Kolding Storcenter.

I løbet af konkurrencen elimineres deltagerne én efter én. Kun de fire deltagere, der har fået flest stemmer, går videre til den store finale, som afholdes i Kolding Storcenter fredag den 27. september i forbindelse med det store Rock Fashion Show.

Jacob er klar til kamp

Når deltagerne tjekker ind i Fristelsernes Hus, ved de ikke, hvilke udfordringer der venter dem i løbet af deres ophold. Det skræmmer imidlertid ikke 19-årige Jacob Holt. Han er en af husets ti beboere, der er mænd og kvinder i alderen 18 til 42 år.

- Det bliver helt sikkert en udfordring at bo med ni fremmede mennesker så tæt i 20 dage, så jeg er spændt på at møde de andre deltagere og se, hvad de er for nogle typer. Uvisheden er også noget af det, jeg synes, er rigtig fedt ved konceptet. Det bliver helt sikkert en fed oplevelse, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med konkurrencen! Jeg hader at tabe, så jeg vil give mig selv 100 procent, siger Jacob.

Mød deltagerne

Konkurrencerne i Fristelsernes Hus kan opleves live på Store Torv i Kolding Storcenter og følges på Facebook. Her kan alle stemme på deres favoritdeltager og samtidig deltage i konkurrencer om spændende præmier. Fristelsernes Hus har også en ’have’, hvor centerets gæster kan få sig en snak med deltagerne.

Hver dag får beboerne i Fristelsernes Hus desuden besøg af fitnessinstruktører fra Fit&Sund, som sørger for, at deltagerne og alle andre fitnessfriske besøgende får pulsen op og sved på panden. I løbet af konkurrencen får deltagerne også besøg af forskellige kendisser.

Blandt andet kigger danser og sanger Silas Holst og skuespiller Maria Erwolter forbi.

Fristelser til folket

Det er ikke kun deltagerne i Fristelsernes Hus der kan score lækre præmier. Alle, som stemmer på Facebook, kan også vinde fristende præmier. Og i perioden 1.-29. september får alle, som køber for mindst 200 kroner i Koldings Storcenters butikker, et lod i konkurrencen om gevinster for over 6 millioner kroner.

Hovedpræmien er et gavekort til Kolding Storcenter på 20.000 kroner.

Dagens Gossip