Jacob græd sig i søvn, da hans legetøjsøgle blev væk - så fik han denne fantastiske overraskelse

Næstved Zoo høster applaus og ros, efter de reddede dagen for en lille dreng.

Den syvårige Jacob var på ferie i Karrebæksminde med blandt andre sin mor Charlotte. I Zooen vandt han en lille plastikøgle, som han blev meget glad for.

Øglen skulle med alle vegne. Knægten sov med den og døbte den Maxi.

Men så skete ulykken, der ikke må ske, når man er syv år gammel og stærkt knyttet til en plastikøgle. Da de kom hjem fra ferie, var Maxi pistvæk.

- Jacob blev ulykkelig og græd sig i søvn den aften. De næste dage var vi forbi alle legetøjsbutikker i området med Jacobs sparepenge på lommen. Vi ser på mange øgler, men ingen magen til Maxi. Efter en lille uge - og stadig megen snak om Maxi - ringer vi til Næstved Zoo og sætter dem ind i situationen. Vi spørger, om vi kan købe en øgle magen til Maxi. I dag har vi så fået dette fantastiske brev fra Næstved Zoo, skriver Charlotte til et billede, hun har sendt ind til Facebook-siden Fucking Flink.

I brevet står der:

- Kære Jacob, jeg er ked af at jeg bare stak af uden at sige noget, men I mennesker kan ikke høre vores bittesmå lyde. Jeg så dig godt på de hvide svaner og kunne med det samme mærke, at du var en rigtig sød og kærlig dreng, som ville lege og passe godt på mig. Derfor blev jeg nødt til at løbe væk for at finde min familie, så vi alle kunne bo hos dig og få et kærligt hjem. Jeg er ked af, at det tog så lang tid at komme tilbage, men måtte finde en, som kunne høre mig, så de kunne skrive det her for mig. Nu håber jeg ikke, at vi behøver skilles igen nogensinde, ellers må du og din søde familie sende et brev ud i den store verden, så finder vi altid hjem igen. Ps. Vi har ikke nogle navne, måske du kunne finde nogle søde navne til os?

Vi behøver vist ikke tilføje, at Jacob igen er en meget glad dreng.

Under sommerferie i Karrebæksminde på en stand i Næstved Zoo vandt min 7-årlige søn Jacob en lille plastikøgle, som han...

Posted by Fucking Flink on 11. august 2015

 

Dagens Gossip