Jacobs tør endnu ikke sige noget om Cornelius-salg

Andreas Cornelius er med stor sandsynlighed Cardiff-spiller fra på mandag, når transfervinduet åbner. Det eneste, han mangler, er at bestå det obligatoriske lægetjek.

Indtil det er i hus, har staben omkring FC København aftalt ikke at udtale sig om hverken spilleren eller klubbens planer med den økonomiske gevinst ved salget. Og det er der en speciel årsag til.

- Som træner skal man være realistisk. Jeg har prøvet at kommentere på en spiller, der burde være skiftet, men som så dumpede sin lægeundersøgelse, og efterfølgende havde jeg en masse hængende over hovedet, fordi jeg allerede var begyndt at snakke om nye spillere, sagde Ariël Jacobs efter fredagens træning.

Hvor afdæmpet Jacobs var efter træningen, kan spores klart ud fra dette eksempel:

Han har i sin tid i blandt andet Anderlecht sendt flere unge stortalenter til Europas topklubber - heriblandt Romelu Lukaku til Chelsea. Hvor stort potentiale Andreas Cornelius har sammenlignet med ham, vil Ariël Jacobs end ikke ind på.

- Du kan aldrig sammenligne to spillere. Hver spiller har sine styrker og svagheder, så det vil jeg ikke sige, lød det kortfattet fra belgierens mund.

Skulle Andreas Cornelius-handlen som ventet gå igennem, har Ariël Jacobs og ledelsen i FCK tre uger til at finde en erstatning.

Inden Superliga-sæsonen for FCKs vedkommende starter den 21. juli, skal de på en træningstur til Østrig, før de slutter af med en træningsturnering i Hamborg, hvor blandt andre Wolfsburg og Simon Kjær venter.

Dagens Gossip