Jacobs: Vigtigst at hente titlen hjem til FCK

- Vi var meget stabile i den første halvdel af sæsonen, hvor vi leverede kvalitetspræstationer. Vi skabte vores forspring dér og holdt det længe. Omkring påske fik vi kun to point ud af ni, og FC Nordsjælland kom tæt på. Hvis vi har haft problemer til sidst, så er det deres fortjeneste. De var en god konkurrent, men alt i alt synes jeg, vi fortjener det her mesterskab, sagde Ariel Jacobs til TV 3 efter den uafgjorte New Firm-duel søndag aften.

Sejren giver ud over guld også direkte adgang til gruppespillet i Champions League. Men ifølge FCK-træneren var det 'kun' flødeskum på sæsonens overordnede mål.

- Det vigtigste mål før sæsonen var at hente mesterskabet tilbage. At Champions League kommer med som bonus er jo godt, men det vigtigste var, at vi bragte titlen tilbage til FCK, sagde FCK-træneren

For Lars Jacobsen var det ikke første gang, at han kunne fejre et mesterskab. Men det gjorde ikke glæden mindre.

- Det er fantastisk at vinde et mesterskab hver gang. Det bliver man aldrig træt af eller for gammel til, sagde FCK-backen, der erkendte, at FCK spillede på resultat til sidst.

- Vi gik ind for at vinde. Men jo længere, vi kommer hen i kampen og kan se, at 0-0 er brugbart for os, så kaster vi selvfølgelig ikke alle mand frem, som vi måske ville gøre i en anden kamp. Så spiller vi selvfølgelig på resultatet, sagde Lars Jacobsen på TV3 , inden han gik i omklædningsrummet til 'lidt champagne, lidt øl og hvad der ellers hører til,' som han sagde.

- Og så tror jeg, vi ser lidt stort på træningen i morgen, sluttede FCKeren med et smil.

 

 

 

Dagens Gossip