Jagten får stormende modtagelse på London Film Festival

Med mindre end tre måneder til danmarkspremieren på Thomas Vinterbergs Cannes-prisbelønnede drama Jagten 10. januar 2013, er nedtællingen godt i gang. I mellemtiden kan man glæde sig over, at filmen er en bragende succes på de internationale filmfestivaler, hvor den har været vist.

I september vakte den begejstring på Telluride Film Festival i Colorado og Toronto International Film Festival i Canada, og lørdag aften var den programsat på den prestigefyldte London Film Festival, hvor den var imødeset med stor spænding. Og den totalt udsolgte visning blev en stor triumf for Thomas Vinterberg og Zentropa.

Publikum modtog filmen med stor begejstring og efterlod et stærkt indtryk hos mange af de festivalgæster som efterfølgende tweetede og opdaterede på internettet. Toneangivende engelske medier som The Independent og The London Film Review var straks ude dagen efter med meget flotte anmeldelser af filmen.

En af festivalens programansvarlige, Sarah Lutton, udtaler:

- Festivalpublikummet har taget særdeles varmt imod Thomas Vinterberg og Jagten. Efter visningen var rigtig mange blandt publikum dybt grebet af historien og hvad mange allerede nu betragter som Mads Mikkelsen bedste præstation til dato.  Baseret på festivalpublikummets modtagelse af filmen, vil jeg tro at Jagten bliver en af efterårets stærkeste biografpremierer i England.

Foto: Per Arnesen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip