Jakob Ankersen: Giv os et stort hold i næste runde

Når der i december bliver trukket lod til Europa Leagues 1/16-finaler er der mindst et dansk hold med i bowlen.

FC København kan træde ind i turneringen ved at slutte på tredjepladsen i deres Champions League-gruppe, men det ligger allerede fast, at Esbjerg er med efter vestjydernes 1-0-sejr over Elfsborg torsdag aften.

Nu kan esbjergenserne begynde at drømme om modstand i international topklasse.

- Jeg vil gerne have et stort hold, hvis det kan lade sig gøre, siger Esbjerg-profilen Jakob Ankersen.

Han har været med til at vinde fem ud af seks internationale kampe i denne sæson, og nu venter nye europæiske udfordringer efter jul.

Her træder Champions League-treerne ind i turneringen, og dermed er der også mulighed for, at et af Europas virkelige storhold skal en tur til Esbjerg.

- Vi kender jo godt kvaliteten på vores hold, og den er ikke helt så høj som hos for eksempel Tottenham. Eller Dortmund, hvis de ryger ned fra Champions League. Men det er klart, at jeg gerne vil møde et eller andet sindssygt hold.

- Hvis ikke det kan lade sig gøre, så håber jeg på en modstander, vi kan slå. Jeg er da klar på at satse lidt mere på denne turnering, siger Jakob Ankersen.

Først skal vestjyderne dog lige have overstået de to sidste kampe i gruppespillet. Først kommer Standard Liege til Esbjerg, inden det slutter med udekampen i Salzburg i december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip