Jakob Poulsen er tilbage: Skal blive en vigtig brik

Lørdag aften var Jakob Poulsen tilbage. I sin første officielle kamp for FC Midtjylland siden skiftet fra Monaco retur til Herning-klubben.

Men ligesom opholdet i fyrstedømmet endte i en skuffelse, blev den første kamp for FC Midtjylland heller ikke en succes for Jakob Poulsen og FC Midtjylland. Superligaens førerhold tabte 1-2 ude mod OB efter at have indkasseret en scoring i tillægstiden.

Derfor havde den 30-årige midtbanespiller også svært ved at stå med armene i vejret over endelig at spille førsteholdsfodbold igen.

- Den her følelse ville jeg gerne have været foruden, siger Jakob Poulsen, der dog var glad for at være tilbage i en startopstilling igen.

- Det var super dejligt. Jeg følte mig godt tilpas under kampen, og det var bare en dejlig følelse at være der igen, siger han.

Tiden i Monaco bød ikke på meget spilletid til danskeren. Specielt ikke i slutningen af opholdet, hvor Jakob Poulsen sjældent fik lov til bare at tage plads på bænken. Derfor nyder han også at være tilbage og kæmpe for en startplads i Danmark.

- Jeg nyder hver eneste dag til træning, fordi jeg har et mål om at spille kamp hver weekend, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig helt vildt, og det har også været en super start ud over lige i dag (lørdag, red.). Jeg ser virkelig frem til at blive bedre og blive en endnu vigtigere brik på holdet, siger Jakob Poulsen.

Den nye FC Midtjylland-spiller fik hele kampen i går mod OB, og træner Glen Riddersholm var da også tilfreds med sin nyerhvervelse.

- Det samlede helhedsindtryk var meget fint. Det var en svær kamp at komme ind i. Der var meget uro især i første halvleg. Da vi fik ro i spillet, var det, fordi Jakob hele tiden var med til at træffe gode beslutninger, som gavner holdet, siger FC Midtjylland-træneren

Jakob Poulsen og FC Midtjyllands næste opgave er en af de helt store. Topholdet skal nemlig en tur til Parken næste weekend, hvor FC København venter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip