Jakob Poulsen er tilbage: Skal blive en vigtig brik

Lørdag aften var Jakob Poulsen tilbage. I sin første officielle kamp for FC Midtjylland siden skiftet fra Monaco retur til Herning-klubben.

Men ligesom opholdet i fyrstedømmet endte i en skuffelse, blev den første kamp for FC Midtjylland heller ikke en succes for Jakob Poulsen og FC Midtjylland. Superligaens førerhold tabte 1-2 ude mod OB efter at have indkasseret en scoring i tillægstiden.

Derfor havde den 30-årige midtbanespiller også svært ved at stå med armene i vejret over endelig at spille førsteholdsfodbold igen.

- Den her følelse ville jeg gerne have været foruden, siger Jakob Poulsen, der dog var glad for at være tilbage i en startopstilling igen.

- Det var super dejligt. Jeg følte mig godt tilpas under kampen, og det var bare en dejlig følelse at være der igen, siger han.

Tiden i Monaco bød ikke på meget spilletid til danskeren. Specielt ikke i slutningen af opholdet, hvor Jakob Poulsen sjældent fik lov til bare at tage plads på bænken. Derfor nyder han også at være tilbage og kæmpe for en startplads i Danmark.

- Jeg nyder hver eneste dag til træning, fordi jeg har et mål om at spille kamp hver weekend, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig helt vildt, og det har også været en super start ud over lige i dag (lørdag, red.). Jeg ser virkelig frem til at blive bedre og blive en endnu vigtigere brik på holdet, siger Jakob Poulsen.

Den nye FC Midtjylland-spiller fik hele kampen i går mod OB, og træner Glen Riddersholm var da også tilfreds med sin nyerhvervelse.

- Det samlede helhedsindtryk var meget fint. Det var en svær kamp at komme ind i. Der var meget uro især i første halvleg. Da vi fik ro i spillet, var det, fordi Jakob hele tiden var med til at træffe gode beslutninger, som gavner holdet, siger FC Midtjylland-træneren

Jakob Poulsen og FC Midtjyllands næste opgave er en af de helt store. Topholdet skal nemlig en tur til Parken næste weekend, hvor FC København venter.

/ritzau/

Dagens Gossip