Jakob Poulsen: Napoli virker skræmmende gode

Skrevet af admin

18/09/2015

Dagens topnyheder

Mens FC Midtjylland hev en smal 1-0-sejr i land over skadesplagede Legia Warszawa på den jyske hede, så bankede Napoli samtidig Club Brugge med 5-0 nede i Syditalien.

Torsdagens resultater i de første kampe i Europa Leagues gruppe D er dog ikke noget, der afgør, hvem der går endeligt videre, mener FCM's Jakob Poulsen. Der mangler stadig fem svære kampe for FCM.

- Vi er godt klar over, at der er nogle gode hold i gruppen. Specielt Napoli virker skræmmende gode i øjeblikket.

- Men vi har fået tre point og er et skridt nærmere at gå videre, som er et mål for os, siger Jakob Poulsen, som stod bag det afgørende mål mod polakkerne på en dødbold.

Club Brugge har i de seneste sæsoner slået AaB, Brøndby og FC København med samlet 16-2, og belgierne er FCM's næste modstander i Europa League.

- Chancen er stort set uændret for os. Vi har set, hvordan Club Brugge har gjort det mod danske hold før, så der er lang vej hjem.

- Men det var tre point i banken, og med lidt flere af dem så er vi ved at være der, siger Jakob Poulsen.

Mod Legia Warszawa var FCM dårlige med bolden i første halvleg, men blev langsomt bedre, som kampen skred frem.

- Det var en tæt kamp, som jeg havde forventet, den ville være. Vi var ikke særlige gode med bolden, og vi flyttede os ikke så godt i første halvleg, men det blev bedre i anden halvleg.

- Jeg var ved at score to gange, men det betyder ikke så meget. Så længe vi vinder, så er jeg godt tilfreds.

- Det er faktisk længe siden, at vi har scoret på en standardsituation, så jeg tror, at Brian Priske (FCM's assistenttræner, red.) er godt tilfreds, siger Jakob Poulsen.

FCM's udekamp mod Club Brugge i næste runde spilles 1. oktober.

/ritzau/