Jakob Poulsen om Hareide: Sundt at prøve en anden stil

Åge Hareide bliver et frisk pust og vil give Danmark en ny spillestil efter de mange år med Morten Olsen som frontfigur for landsholdet.

Sådan lyder det fra landsholdsspilleren Jakob Poulsen som reaktion på torsdagens udnævnelse af den 62-årige nordmand til chef for nationalmandskabet.

- Det er et fornuftigt valg. Det er noget helt andet end Morten, og det, tror jeg, bliver godt for mange at få lov at prøve.

- Og det bliver også godt for Danmark at se, om en anden stil måske kan sparke os til slutrunden næste gang. Jeg glæder mig og håber at få lov at være med til det, siger Jakob Poulsen.

Hans klubkammerat Erik Sviatchenko fik fire landskampe under Morten Olsen og glæder sig også til at se, hvad den nye landsholdschef kan bibringe landsholdet.

FCM-stopperen mener, at det kan blive en fordel for de hjemlige spillere, at Danmark får en landstræner, der med en fortid i Brøndby er godt bekendt med Superligaen.

- Det er en kapacitet, som kender den danske liga, så for spillerne i den danske liga er det jo kun et plus, at han har været i denne liga og kender lidt til spillet i Superligaen.

- Samtidig er det en mand, der har været i gode klubber og har haft masser af succes med mesterskaber – senest i Malmö FF. Han har også været i Champions League, selv om det sidste nederlag til Real Madrid var grimt.

- Jeg glæder mig egentlig bare til forhåbentlig at være en del af det nye landshold, siger Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland-træner Jess Thorup fremhæver, at den nye landstræner kommer til at arbejde med dygtige spillere, som Thorup har lært at kende på nærmeste hold.

- Han får et fantastisk materiale. Jeg var træner for U21-landsholdet, som var til EM, og jeg er sikker på, at en del af de spillere kommer til at banke på til A-landsholdet, siger Jess Thorup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip