Jakob Poulsen: Vi blev farligere med mig på banen

Det danske fodboldlandshold spillede en god og en mindre god halvleg fredag aften endte 0-0 i hjemmekampen mod Albanien i EM-kvalifikationsturneringen.

I pausen skiftede Morten Olsen ud på den centrale midtbane, da Jakob Poulsen erstattede William Kvist, og det gav ifølge indskifteren den ønskede effekt, selv om målene udeblev.

- Vi blev markant farligere, og vi lagde et tryk på dem, så vi kunne spille bolden mere fremad. Det lykkedes meget godt. Jeg kom ind for at lægge et højere pres og få spillet længere op, og det hjalp.

- Hvis vi kigger på hele kampen, så var det ikke godt nok, men kigger man isoleret på anden halvleg, så var det godt nok og faktisk lidt utur.

- Havde vi spillet sådan i begge halvlege, så havde vi kørt dem mere trætte, og så havde vi også fået skabt endnu flere chancer og fået scoret, siger Jakob Poulsen.

Han roser dog kollega William Kvists indsats før pausen.

- William gjorde det ganske udmærket, og han fik vendt inde på midten et par gange og fik spillet den godt fremad, siger Jakob Poulsen.

Selv om det danske hold blev mere dominerende i anden halvleg, så vil Jakob Poulsen ikke sige, at han spillede sig ind i startopstillingen, når Danmark mandag møder Armenien.

- Jeg ved ikke, om jeg greb chancen i forhold til den kamp, men jeg er meget godt tilfreds med min egen indsats.

- Det eneste, jeg ikke er helt tilfreds med, var et par hjørnespark, som ikke lå, som jeg gerne ville have, siger Jakob Poulsen.

0-0-resultatet svækker Danmarks mulighed for at kvalificere sig direkte til EM. Både Danmark og Albanien har 11 point, mens Portugal har 12. Albanien og Portugal har dog spillet en kamp færre end Danmark.

Jakob Poulsen erkender da også, at vejen til Frankrig er blevet længere.

- Vi har selvfølgelig ikke fået så mange point, som vi har ønsket, og det er ikke helt op til os selv.

- Det er ikke blevet nemmere at kvalificere os efter 0-0, men vi kan bare vinde vores to sidste kampe, så vi har gode kort på hånden. Vi har vundet i Portugal før, siger Jakob Poulsen.

Danmark mangler at møde Armenien og Portugal på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip