Jakob Poulsen: Vigtigt at starte godt mod Armenien

Skrevet af admin

07/09/2015

Dagens topnyheder

Det gælder om at få en god start på EM-kvalifikationskampen mod Armenien mandag aften i Jerevan.

For selv om armenierne kun har hentet et sølle point i de første seks kampe i gruppen og dermed ikke længere kan nå med til EM i Frankrig næste år, så vil Danmark stadig kunne få store problemer.

Det mener den centrale midtbanespiller Jakob Poulsen, som kræver styring på fodboldopgøret fra første fløjt.

- Det hele kommer an på, hvordan vi starter kampen. Et hold, som ikke har meget at spille for, kan spille frit og bare angribe og spille med hjertet.

- Hvis vi ikke begynder godt, kan Armenien komme ind i kampen, og så kan det blive meget vanskeligt for os.

- Men hvis vi begynder godt og forsøger at kontrollere kampen i så lang tid som muligt, så kan det være, at de mister troen på det en lille smule hurtigere, siger Jakob Poulsen.

På sit klubhold FC Midtjylland sparker Jakob Poulsen alle dødbolde, og det var en af årsagerne til, at midtjyderne vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

I fredagens 0-0-kamp mod Albanien i Parken lykkedes det ikke at udnytte de mange dødbolde, og det skal forbedres mod Armenien.

- Vi havde en masse dødbolde i anden halvleg mod Albanien, og mine indlæg var ikke gode nok. Det bliver forhåbentlig bedre mod Armenien, hvis jeg spiller.

- Vi forsøger altid at skabe chancer og score på dem. Men kvaliteten mod Albanien var ikke god nok.

- I min klub har vi næsten scoret 25 mål efter dødbolde, så vi ved, hvor vigtigt det er. Hvis man træner det meget, så scorer man flere mål på den måde, siger Jakob Poulsen.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang mandag klokken 18 dansk tid.

/ritzau/