James Rodríguez giver Zidane æren for Reals sejrsstime

Skrevet af admin

14/02/2016

Mest læste i dag

Real Madrids midtbanespiller James Rodríguez scorede et smukt mål, da Real Madrid lørdag vandt 4-2 over Athletic Bilbao.

Colombianeren har kæmpet for at finde formen efter en skade i låret tidligere på sæsonen. Men James Rodríguez ligner en mand, der er på vej tilbage til sit gamle jeg.

Både hans personlige succes og Real Madrids gode formkurve skyldes den nye træner, Zinedine Zidane, mener midtbanespilleren.

- Jeg har det meget bedre, men det hjælper også, at vi har fået en ny cheftræner. Det har ikke kun hjulpet mig, det har været godt for os alle, siger James Rodríguez efter 4-2-sejren ifølge det spanske nyhedsbureau EFE.

Han mener, at den franske legende har givet Real Madrid et boost i selvtilliden.

- For mig at se skyldes vores succes, at Zidane har givet os mere frihed til at spille. Vi spiller mere. Han taler med hver enkelt af os, og det er godt, for det giver os attitude i vores spil. Jeg spillede ikke regulært indtil for en måned siden, og det betyder jo også, at man ikke præsterer, siger den tidligere VM-topscorer.

Han var særdeles glad for sin scoring lørdag.

- Det var et dejligt mål. Jeg skreg højt, for det bragte os foran, selv om Athletic Bilbao spillede godt, siger han.

Den tidligere Real Madrid-styrmand Zinedine Zidane tog over efter den fyrede Rafael Benitez i januar.

Siden da har Real hamret mål ind på stribe, og kongeklubben har vundet fire af fem kampe i den spanske liga. Den femte kamp er endt uafgjort.

Barcelona topper ligaen i Spanien med 54 point for 22 kampe.

Real Madrid har 53 point, men har spillet to kampe flere end rivalen.

Atlético Madrid indtager tredjepladsen med 51 point for 23 kampe.

/ritzau/