Jamie Lee Curtis i trafikuheld

Skuespillerinden var passager i en firehjulstrækker, der stødte så voldsomt sammen med en BMW, at kørebanen var strøet til med vragdele.

Curtis fik så mange skrammer, at hun blev kørt på hospitalet i ambulance. Baronesse Haden-Guest, som »Livsfarlig løgn«-stjernen også hedder, kunne dog udskrives efter endt behandling på den nærmeste skadestue.

Ulykken skulle således ikke få betydning for den 54-årige skuespillerindes medvirken i actionkomedien »Spychoses«, der skal indspilles her i sensommeren.

Yderligere en person fra firehjulstrækkeren måtte på hospitalet og her var der ifølge hjemmesiden TMZ tale om mere alvorlige kvæstelser.

Et øjenvidne fortæller TMZ, at Curtis straks efter uheldet i den trendy bydel Venice ringede til sin veninde Jodie Foster, som bor i nærheden. Hun nåede da også frem og tilbød sin hjælp på ulykkesstedet før politi og redningskorps.

Curtis fik sin adelstitel, da hendes mand, den britiske skuespiller og instruktør Christopher Guest, blev baron efter sin fars død i 1996.

Dagens Gossip