Jammerlig dansk VM-kvalifikation

Når man har vundet 42-24 på udebane i en VM-kvalifikationskamp, så bør der aldrig komme tvivl om det samlede udfald i den efterfølgende returkamp på hjemmebane.

Det kom der heller ikke, da det danske kvindelige håndboldlandshold lørdag aften sikrede sig adgang til VM-slutrunden i Serbien til december på bekostning af Tyrkiet.

Men fordi de danske håndboldkvinder havde vundet udekampen for en uge siden med massive 18 mål i overskud, var det dybt skuffende at se det ellers så lovende unge danske landshold levere en langt hen ad vejen jammerlig præstation i Aarhus.

Efter en miserabel dansk første halvleg, som Tyrkiet vandt 15-13, kom der en smule mere styr på det danske spil i anden halvleg. Alligevel skulle man helt hen til det 41. minut, før Danmark kom foran, da det blev 18-17.

Og selv om det i sidste ende sluttede med dansk sejr på 31-26, var der ikke meget at råbe hurra for set gennem danske briller.

Så der er nok at tage fat i for landstræner Jan Pytlick frem mod VM-slutrunden om et halvt år. For her vil modstanden blive mangedoblet i forhold til det, tyrkerne kunne levere mod Danmark.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip