Jammerlig Skjern-start på europæisk gruppespil

Skjern Håndbold har ambitioner om at gå videre til kvartfinalerne i EHF Cuppen, men det kræver en langt bedre indsats end i lørdagens hjemmekamp mod portugisiske Sporting.

Her spillede vestjyderne en helt igennem forfærdelig kamp og tabte derfor det første opgør i gruppespillet med 25-32.

Ingen havde forventet, at de grøn- og hvidstribede portugisere ville volde Skjern ret mange problemer, men det gjorde de altså.

Med en meget offensiv tilgang i forsvaret og en lynhurtig kontrafase gjorde gæsterne livet besværligt for Skjern, der var bagud 12-15 ved pausen, hvor man stadig ikke havde fået styr på kampen.

Og det blev kun endnu værre i anden halvleg. Træner Ole Nørgaard forsøgte forgæves at vække sine spillere i en tidlig timeout, men intet lykkedes.

Den portugisiske føring blev bare større og større undervejs i kampen, og var på et tidspunkt helt oppe på 11, inden hjemmeholdet fik halet lidt ind igen mod slutningen.

Syvmålssejren betyder, at selv hvis Skjern vinder den omvendte kamp i Lissabon, så er man formentlig ringere i det indbyrdes opgør.

Derfor er der nu yderligere pres på i forhold til at skaffe point mod gruppens to øvrige hold, HC Zomimak fra Makedonien og Montpellier fra Frankrig, der har fire EM-guldvindere på holdet.

Kun de to bedste fra gruppen går videre til kvartfinalerne. Skjern er det eneste tilbageværende danske hold i turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip