Jan Bech Andersen: Jeg bliver i Brøndby

Skrevet af admin

09/03/2016

Mest læste i dag

Bestyrelsesformand og storaktionær Jan Bech Andersen bekræfter i en en udtalelse på Brøndbys hjemmeside, at det er ham, der står bag diverse indlæg på Sydsiden Online, der er et fanforum.

Med profilen "Oscar" som afsender har Jan Bech Andersen skrevet kritiske indlæg om Thomas Frank og tidligere sportsdirektør Per Rud på et fanforum.

Det beklager Jan Bech Andersen nu, men han forsikrer samtidig, at han bliver i klubben.

- Er jeg utrolig ked af den larm og uro, som jeg har været skyld i de sidste 24 timer? Ja, i den grad. Er jeg ked af, at samarbejdet med Thomas stopper? Ja, mere end nogen anden.

- Kan jeg forstå, at det er et tillidsbrud? Selvfølgelig kan jeg det. Forlader jeg Brøndby på grund af dette? Nej, det gør jeg ikke, siger han i et langt brev til klubbens fans.

Længere nede i brevet skriver Jan Bech Andersen onsdag:

- Jeg har i går aftes og her til morgen talt med både bestyrelsen, Thomas Frank og Troels Bech samt spillerne og medarbejderne i administrationen, og jeg har givet dem alle min uforbeholdne undskyldning.

- De kender mig alle så godt, at der intet nyt er i forhold til den dialog, vi allerede har i det daglige. De kender mig som hudløst ærlig og passioneret, og de ved, at jeg vil vinde lige så meget, som de ønsker at vinde.

- Men det er ikke i orden, at jeg på denne måde har kastet om mig med det beskidte vasketøj i et fanfora og brudt tilliden med Thomas Frank.

Om det afbrudte samarbejde med Thomas Frank, skriver Jan Bech Andersen:

- Troels Bech og jeg har som følge af de sidste dages heftige skriverier i medierne haft en drøftelse med Thomas omkring muligheden for at fortsætte samarbejdet, og desværre har Thomas besluttet, at samarbejdet skal stoppe dags dato.

- Jeg og bestyrelsen, og alle i og omkring Brøndby IF, vil gerne takke Thomas for de resultater, han har opnået i sin tid som Brøndby-træner og det fundament, han har bygget op, og ingen er mere ked af det end jeg over, at vores veje nu skal skilles.

/ritzau/