Jan Karlsson lukker talentfuld trio ind i sin VM-trup

Efter fem dage som VM-turister i Moskva kan Mathias From, Mikkel Aagaard og George Sørensen nu endelig kalde sig fuldgyldige medlemmer af ishockeylandsholdets VM-trup i Moskva.

Landstræner Jan Karlsson har mandag aften valgt at skrive den talentfulde trio ind i truppen, som dermed rummer de maksimale 22 markspillere og 3 målmænd.

Det sker samme dag, som det sidste håb om forstærkning fra Oliver Bjorkstrand eller Frans Nielsen er fordampet.

- Vi havde naturligvis gerne kunnet tilføje Frans Nielsen eller Oliver Bjorkstrand til holdet, men vi må også være realistiske, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har en kompetent og velspillende trup siddende i omklædningsrummet til de fem resterende kampe i gruppespillet, siger Jan Karlsson i en pressemeddelelse.

20-årige Aagaard og 18-årige From var med i landsholdets lange testfase op til VM og gjorde så godt et indtryk, at de kom med på flyet til Moskva, mens eksempelvis Thomas Spelling måtte blive derhjemme.

- Både Mikkel Aagaard og Mathias From har gjort vældig god reklame for sig selv i træningslejren, sagde Jan Karlsson ved ankomsten til Moskva.

- Det har ikke været en nem beslutning, fordi det altid er svært at sortere spillere fra, men de unge folk har et virkelig stort potentiale. Nogle gange skal man også se lidt længere frem, lød det fra svenskeren.

Målmanden George Sørensen er noteret for ni A-landskampe, mens Aagaard og From begge har været med otte gange.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip