Jan Magnussen sikrer Le Mans-deltagelse med ny kontrakt

Også i 2016 og 2017 kan danske Le Mans-fans se frem til at opleve Jan Magnussen i det legendariske 24-timers-løb.

Fredag meddelte den danske racerkører, at han har indgået en ny toårig kontrakt med Corvette Racing, som han debuterede for helt tilbage i 2004. Dermed er Le Mans-deltagelsen også sikret i 2016 og 2017.

- Jeg er enormt stolt og meget taknemmelig over at skulle repræsentere Corvette Racing og General Motors igen i 2016 og 2017, lyder det fra Jan Magnussen i pressemeddelelsen.

- Det er mere end ti år siden, jeg kørte mit første løb for teamet, og med årene er det nærmest blevet et familiært forhold.

- Mange af gutterne er de samme, som da jeg startede, og indtil nu kan vi kigge tilbage på både mesterskaber og Le Mans-sejre, siger han.

42-årige Jan Magnussen har indtil videre vundet Le Mans fire gange i sin Corvette, men holdet bliver udfordret de kommende år.

- Den nye sæson bliver en kæmpe udfordring, måske den største nogensinde. Konkurrencen mellem Corvette, Ferrari, Porsche og BMW har aldrig været så hård, og næste år vender Ford desuden tilbage til GT-klassen, forklarer Jan Magnussen.

Magnussen er lige nu i USA, hvor han i weekenden er med i 10-timers-løbet på Road Atlanta-banen, som er det sidste løb i Tudor United Sportscar Championship.

Her deltager også danskeren Christina Nielsen, som kan blive den første kvinde til at vinde løbsserien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip