Jan Magnussen tvivler på femte Le Mans-sejr

En af dem er Jan Magnussen, der for 10. gang stiller op for GMs Corvette-team.

Fire gange har han vundet GT-klassen i den amerikanske muskelbil, men i år er håbet om en femte sejr ikke højt efter en skuffende kvalifikation langt nede i feltet for den gule Corvette med Jan Magnussen, Antonio Garcia (Spanien) og Jordan Taylor (USA).

- Jeg synes, vi har fået skruet en rigtig god bil sammen, når det gælder styring og balance. Men vi er stadig langt bagefter på fart, sagde Jan Magnussen i går via sin hjemmeside.

Aston Martin har med Vantage V8-modellen den hurtigste og mest moderne bil i klassen, men samtidig er den ikke altid så langtidsholdbar som konkurrenternes biler.

Porsche vender næste år tilbage til den store prototype-klasse LMP1, og tyskerne gearer op til det længe ventede comeback ved at indsætte to biler i GTE Pro. Med kørere, ingeniører, mekanikere og budget fra Porsche-fabrikken kan det klassiske 911-design i den nutidige GT3 RSR-udformning score endnu en klassesejr.

Ferrari, der vandt klassen sidste år, er også et realistisk bud på en GTE Pro-vinder.

I alle tilfælde er det mere stabilitet og teamwork end rå hurtighed, der skal sikre Jan Magnussen en femte klassesejr i Le Mans. Corvettes C6-version stiller op i 24-timers løbet for niende og sidste gang, inden en helt ny model står klar i 2014.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip