Jan Mølby: Klopp skal hente Steven Gerrard

- Fantastisk.

Den danske Liverpool-legende Jan Mølby føler sig overbevist om, at Liverpool har foretaget en klog beslutning ved at hente tyskeren Jürgen Klopp ind som manager.

Klubben, der i weekenden fyrede Brendan Rodgers, bekræftede nyheden om Klopp torsdag aften.

- Jeg husker ikke at have oplevet, så mange Liverpool-tilhængere være enige i en beslutning, som klubben har truffet, skriver Jan Mølby i en blog i Liverpool Echo.

Med managerskiftet følger flere udskiftninger i staben omkring holdet, og Mølby mener, at Klopp bør tilknytte nogle Liverpool-legender.

Han peger ikke mindst på Steven Gerrard, der efter sidste sæson skiftede til LA Galaxy efter 17 år som Liverpool-spiller.

- For mig at se har den nye manager en perfekt chance for at hente Anfield-legender til sin stab.

- Jamie Carragher og Steven Gerrard bør hentes ind. Det har været et stort tab for klubben at miste de to, og det er et must at få dem tilbage i en eller anden funktion.

- Forestil dig at have dem siddende til at sælge klubben, når du sidder i forhandling med en spiller. Spilleren vil skrive under med det samme, lyder det fra Jan Mølby, der repræsenterede Liverpool fra 1984 til 1996.

48-årige Klopp bliver officielt præsenteret fredag som Liverpools nye manager. Det sker på en pressekonference klokken 11 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip