Jan Ø. jagter vigtige point i Indien

Der er vigtige point til verdensranglisten på spil, når badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen i denne uge er med ved Super Series-turneringen India Open.

Danskeren, som ligger nummer seks på verdensranglisten, går efter en god seedning til VM i Kina i august.

- Efter OL har målet været at komme i top-8, så jeg får en seedning blandt de otte bedste ved VM, siger Jan Ø. Jørgensen.

- Det er næsten allerede lykkedes, og det er fantastisk, men nu har det vist sig, at der er mulighed for at komme endnu højere op, siger han.

I Indien er danskeren seedet til at nå semifinalerne, hvor verdensranglistens nummer et, malaysieren Lee Chong Wei, ud fra seedningen bliver modstanderen.

Hvis Jan Ø. Jørgensen præsterer godt ved India Open og i de kommende turneringer, kan han håbe at komme i top-4 på verdensranglisten og få en semifinaleseedning ved VM.

- Jeg skal selvfølgelig blive ved med at holde fast i mit spil, så er der mulighed for at komme blandt de fire bedste. Men det er ikke noget, jeg planlægger efter. Jeg har planlagt at spille i Indien, fordi jeg skulle i top-8, siger danskeren.

Jan Ø. Jørgensen skal onsdag i første runde spille mod en indisk kvalifikationsspiller.

Danmark har adskillige topnavne med ved turneringen i New Delhi, hvor OL-sølvvinderne Mathias Boe og Carsten Mogensen er topseedede i herredouble.

I mixeddouble er OL-bronzevinderne Joachim Fischer og Christinna Pedersen seedet til at nå finalen. Det samme er Christinna Pedersen i damedouble, hvor hun spiller sammen med Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip