Jan Ø. Jørgensen efter nederlag: Kom for sent i gang

27-årige Jan Ø. Jørgensen tabte lørdag semifinalen ved VM i badminton til den fem år ældre og stadig særdeles aktive herresingle-legende Lee Chong Wei.

32-årige Wei vandt 21-7, 21-19 på 42 minutter, og efter nederlaget var det især indsatsen i første sæt, danskeren ærgrede sig over.

- Det gik meget hurtigt fra start, det var jeg ikke forberedt på. Jeg kom helt vildt under pres.

- Jeg prøvede at bevare roen og holde mig til planen, men hver gang jeg slog nedad, var han over mig. Og hver eneste gang, jeg løftede, slog han den ned.

- Det var fandeme ringe, at jeg ikke fik mere ud af første sæt. Det var skidt, sagde danskeren til TV2 Sport efter kampen.

Blot 16 minutter gik der fra første serv, til Wei havde vundet første sæt.

Langt bedre gik det for Jørgensen i andet sæt, hvor han flere gange var i front. Wei var dog stærkest i de afgørende bolde og vandt sættet 21-19.

Dermed slutter VM for Jan Ø. Jørgensen, der får en bronzemedalje med hjem i kufferten - karrierens første VM-medalje.

- Jeg har spillet godt de seneste par dage, og jeg fik vist i dag (lørdag, red.), at noget ikke er helt dumt. Jeg spillede mig gevaldigt op i andet sæt og fik vist lidt af det spil, jeg har vist hidtil, men det kom for sent, sagde Jan Ø. Jørgensen.

Danmark er repræsenteret i én af søndagens fem VM-finaler.

Damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt tidligere lørdag deres semifinale i sikker stil med en klar sejr i to sæt over et japansk par.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip