Jan Ø. Jørgensen vinder gyser over verdens nummer 95

Jan Ø. Jørgensen er klar til kvartfinalerne ved Super Series-turneringen French Open i Paris.

Men det blev en noget sværere kamp end ventet, inden den danske badmintonspiller torsdag aften havde besejret verdensranglistens nummer 95, Kenta Nishimoto fra Japan.

Cifrene blev 21-14, 19-21, 22-20 i Jan Ø. Jørgensens favør.

Efter en sikker sejr i første sæt var danskeren også i teten frem til stillingen 17-15 i andet sæt, men Kenta Nishimoto vandt alligevel sættet.

Tredje sæt var meget lige, men til sidst lykkedes det for rutinerede Jan Ø. Jørgensen at tage sejren på sin anden matchbold.

Han er først for nylig vendt tilbage efter at have været ramt af sygdom efter VM i Indonesien for to måneder siden.

I mixeddouble lykkedes det ikke for Joachim Fischer og Christinna Pedersen at komme videre til kvartfinalerne.

De femteseedede danskere tabte 21-16, 17-21, 17-21 til indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto, der ligger nummer ni på verdensranglisten.

Det indonesiske par har tidligere været en ønskemodstander for Joachim Fischer og Christinna Pedersen, der vandt de første seks indbyrdes kampe mellem de to par.

Praveen Jordan og Debby Susanto fik imidlertid brudt den dårlige stime, da de besejrede danskerne ved VM i august, og med torsdagens sejr i Paris reducerede indoneserne til 2-6 i det indbyrdes regnskab.

Herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt deres kamp i anden runde over et indonesisk par i to sæt med cifrene 21-19, 21-17.

Dermed er der garanti for dansk deltagelse i semifinalerne, for i kvartfinalen fredag skal Boe og Mogensen møde landsmændene Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip