Jan Ø. Jørgensen vinder tæt opgør mod ung indoneser

Flere danske badmintonspillere var ude i tætte kampe, da de fredag spillede kvartfinaler i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta.

Jan Ø. Jørgensen er videre til semifinalen efter et tæt opgør, mens makkerparret Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen er ude efter en tæt kamp.

Jan Ø. Jørgensen skulle igennem tre sæt i sin kvartfinale, som han vandt 14-21, 21-19, 21-14 over den 18-årige indoneser Jonatan Christie.

Danskeren var i første sæt i problemer og kom hurtigt bagud med 1-6. Herefter kom han op på 7-7, men det endte alligevel med et sikkert første sæt til Jonatan Christie.

I andet sæt gik det bedre for danskeren, som han først førte med 10-6. Den føring kunne han dog ikke holde, og han var nede med 13-17. Danskeren tog dog nogle vigtige point til sidst og vandt andet sæt 21-19.

Til sidst så det ud som om, at Jan Ø. Jørgensen havde lidt mere styr på spillet. Her kom han op og førte 14-9 og vandt til sidst 21-14.

Jan Ø. Jørgensen har tidligere vundet turneringen, og sidste år spillede han også mod den dengang 17-årige Jonatan Christie, hvor han dog vandt i to sæt i en noget mere overlegen sejr.

Jan Ø. Jørgensen møder nu kineseren Tian Houwei, der vandt sin kvartfinale mod Hu Yun fra Hongkong fredag.

Makkerparret Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen var også nået frem til kvartfinalen. De blev besejret af kineserne Ma Jin og Xu Chen i en tæt kamp, der blev tabt med cifrene 21-18, 19-21, 19-21.

Første sæt var tæt, indtil danskerne trak fra ved 12-12, hvorefter de vandt tre point i træk og endte med at vinde sættet.

Andet sæt lå tæt næsten hele vejen, men ved 19-19 vandt kineserne de sidste to vigtige bolde, og kampen måtte ud i tredje sæt.

I tredje sæt kom danskerne dårligt fra start og var bagud 5-10. På fremragende vis vandt danskerne dog otte bolde i træk og vendte det til 13-10. Danskerne lod dog kineserne komme med, og det blev helt tæt igen ved 17-17.

Efter en lang matchbold vandt kineserne til sidst det nervepirrende tredje sæt med 21-19.

Den anden danske mixeddouble med Kim Astrup og Line Kjærsfeldt er ligeledes ude. De tabte deres kvartfinale til kineserne Lu Kai og Huang Yaqiong.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip