Jan Pytlick bliver træner på efterskole

Udover at være træner for kvindelandsholdet, der i december repræsenterer Danmark ved håndbold-VM i Serbien, er han blevet ansat på Oure Efterskole.

Her skal han en dag om ugen træne et kvindeligt U16-hold.

- Jeg synes, det er fedt at have en ugentlig træning, hvor man kan få en føling med håndbold. Det at kunne afprøve nogle helt nye ting kan man godt savne i jobbet som landstræner, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse fra Oure Efterskole.

Dansk Håndbold Forbunds sportschef Ulrik Wilbek kender intet til ansættelsen.

- Jeg ønsker ikke at udtale mig. Tal med Morten Stig Christensen, siger han til bt.dk, der trods flere telefoniske opkald ikke har haft held med at fange DHFs generalsekretær.

Ifølge pressemeddelelsen kommer arbejdet på Oure Efterskole i anden række i forhold til landsholdet, men muligheden for at være en del af talentudviklingen på nært plan betyder meget for Jan Pytlick

- Der er et spændende udviklingsmiljø på skolen. Nu er jeg jo chef for hele DHFs dameafdeling så at sige, så det er fedt som forbundsmand at få et indblik i, hvordan man arbejder med håndbold på efterskolerne, siger Jan Pytlick i pressemeddelelsen.

Dagens Gossip