Jan Ullrich holder mund om doping

Efter Lance Armstrongs dopingindrømmelse har flere andre tidligere cykelstjerner benyttet lejligheden til at få lettet hjertet i forhold til, hvad de måtte have foretaget sig af ulovligheder tidligere i karrieren.

Herhjemme har både Michael Rasmussen og Rolf Sørensen indrømmet at have benyttet doping, men man skal ikke forvente, at tyske Jan Ullrich følger trop.

I en blog på Eurosports hjemmeside indrømmer han ganske vist, at han ikke er helt pletfri, men det bliver også ved det.

- Alle kan tænke sig til, hvad der foregik i cykelsporten i fortiden, og jeg havde min andel i det, skriver den tidligere Telekom-rytter.

Ullrich, der stoppede karrieren i 2007 efter den såkaldte Operacion Puerto, afviser dog at uddybe præcis, hvad han har foretaget sig.

- Efter at have fået min straf i det sportslige system valgte jeg en vej, som ikke alle forstår, men som er den rigtige for mig.

- Min aktive karriere ligger mere end 10 år tilbage, og alt, hvad der er vigtigt for mig og min familie, er fremtiden.

- Jeg vil klare det på egen hånd i stedet for at trække de folk og sponsorer, der støttede mig i karrieren, ind i det.

Jan Ullrich vandt Tour de France i 1997. Han blev udelukket fra at deltage i løbet i 2006 på grund af mistanke om, at han havde været kunde hos den dopingmistænkte læge Eufemiano Fuentes.

Ullrich blev dog først i februar 2012 kendt skyldig i doping. Ullrich opgav at anke dommen, og han har senere indrømmet, at han rent faktisk havde kontakt til Fuentes.

/ritzau/dpa

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip